Resultaten voor Gasthuis Theater

Gasthuis Theater
Het Filiaal theatermakers Jeugdtheatergezelschap uit Utrecht.
Maar dan hebben we wel de hulp van ons publiek nodig, want hoe meer stemmen hoe meer kans! Ga naar de stemsite. Lees meer Theater is Live. Er is een platform online met alle voorstellingen voor families handig bij elkaar verzameld: Theater is Live!
Zwolse Theaters Events Homepage.
De historische schouwburg Odeon en het moderne theater De Spiegel. Onze twee theaters zijn het culturele hart van Zwolle en vormen een bron van inspiratie, creatie en verbinding. Prikkelende locaties voor congressen, bedrijfsevenementen, een vergadering of creatieve sessie. De allure van theater als basis voor uw event.
home Musis en stadstheater.
Op zaterdag 1 februari 2020 komt Giovanca naar Musis met haar ode aan Diana Ross. In de show neemt Giovanca je mee langs alle periodes uit het leven van Diana Ross. Zowel The Supremes als haar succesvolle solocarrière komen aan bod.

Lesmethode: De Betekenis van Theater. Cultuureducatie met Kwaliteit. Coming of Age. Coming of Age. Planning Coming of Age 2019. Actuele voorstelling Lev 6. Een muzikale reis naar het vinden van je eigen stem. 05 mrt 2019 t/m 12 mei 2019.
Theater aan het Vrijthof: Home.
Theater technische dienst /. Theater zakelijk 187. Theater zakelijk /. Theater te huur /. Privacy statement /. Route Locaties /. Organisatie afdelingen /. bericht geplaatst op 25.03.2019 BIJGEBOEKT: EERBETOON AAN DRS. P DOOR ERIK VAN MUISWINKEL /. bericht geplaatst op 18.03.2019 AINSI IN APRIL: BIJZONDERE VROUWEN /.
Home Gasthuiskapel.
Iets te vieren? U bent van harte welkom. De Gasthuiskapel biedt plaats tot wel honderddertig personen. Een tikkeltje chique, altijd hartelijk en de intimiteit die u kunt verwachten van een gasthuis. Cugnon Consort: Tweemaal revolutie! zaterdag 26 mei 1600: 1730.:
De Limonadefabriek Productiehuis Plezant.
De Limonadefabriek is een coproductie met RadboudUMC en is tot stand gekomen met bijdragen van Diaconessenhuis Leiden en geïnspireerd door het gedachtegoed van Cathy van Beek, professor Bas Bloem, professor Hein Gooszen en professor Jan Kremer. Een muziektheatervoorstelling van 75 minuten door 5 acteurs en muzikanten.
Akoestiek in het ziekenhuis Your Sense.
Akoestische materialen lossen dit probleem op. Uiteraard wordt er bij de inrichting van een ziekenhuis rekening gehouden met de strenge hygiënische voorschriften. Geluid in het klaslokaal Soundfield. Geluid in bioscoop en theater. Geluid in spreekkamer en vergaderzaal. Geluid aan de balie.
WKZ Musicalclub Het WKZ.
The future is now. Tijdens de lessen maken jullie op basis van jullie eigen ideeën de voorstelling The future is now. Dit doen jullie door het combineren van theater, dans, zang, muziek en filmfragmenten. De lessen worden door professionele theater, dans en zangdocenten.
voor het ziekenhuis Carte Blanche Theater, beeldend werk en poëzie in voorstellingen en workshops.
Patiënten met een beperking worden vaak niet of op een ongelijkwaardige manier bejegend aangaande hun ziekenhuisverblijf waardoor angst vrij spel krijgt. Deze voorsteling wordt gespeeld door acteurs van de Werkplaats, met een verstandelijke beperking, autisme stoornis of psychiatrische achtergrond en acteurs zogenaamd zonder beperking.
Theater, bioscoop en cultureel centrum De Muze.
Bezoekers kunnen voortaan online op de website www.noordwijkticket.nl én aan de balie van Theater de Muze, Boekhandel van der MEER/Het Cultuurcafé en de VVV Noordwijkerhout toegangsbewijzen kopen voor activiteiten die in Noordwijk worden georganiseerd. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Zuiderstrandtheater.
In september gaat in het Zuiderstrandtheater LIBI van Ryan Djojokarso in première. Een voorstelling over het leven van Surinamers in Nederland. Met dans en live muziek. Grenzeloos theater in Explore Festival. Speel mee in Sprookjessprokkelaar De Musical samen met je opa of oma!

Contacteer ons