Zoeken naar Gasthuis Theater

Gasthuis Theater
Welkom bij Gasthuis Leeuwenbergh Gasthuis Leeuwenbergh.
Een inspirerend, intieme en historisch gebouw dat meer te bieden heeft dan de doorsnee locatie? De kans is groot dat Gasthuis Leeuwenbergh precies datgene is wat u zoekt! Meer weten over Gasthuis Leeuwenbergh? Kijk verder op deze site of download de brochure!
Het Filiaal theatermakers Jeugdtheatergezelschap uit Utrecht.
Maar dan hebben we wel de hulp van ons publiek nodig, want hoe meer stemmen hoe meer kans! Ga naar de stemsite. Lees meer Theater is Live. Er is een platform online met alle voorstellingen voor families handig bij elkaar verzameld: Theater is Live!
Theater, bioscoop en cultureel centrum De Muze.
Bezoekers kunnen voortaan online op de website www.noordwijkticket.nl én aan de balie van Theater de Muze, Boekhandel van der MEER/Het Cultuurcafé en de VVV Noordwijkerhout toegangsbewijzen kopen voor activiteiten die in Noordwijk worden georganiseerd. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Kindertheater Wilhelmina Kinderziekenhuis UMC Utrecht.
Na de opname op Pelikaan. In deze zaal wordt elke woensdagmiddag een activiteit georganiseerd, zoals bingo, taarten maken, spelletjesmiddagen, maar ook theater, dans en muziekvoorstellingen. De tribunes zitten in de wand verstopt. Als er een voorstelling is, worden ze te voorschijn getoverd.
Parkstad Limburg Theaters Parkstad Limburg Theaters.
De Vrienden steunen onze educatieve projecten. Cultuureducatie zorgt ervoor dat leerlingen out of the box leren denken en ervaring opdoen die ze in hun dagelijks leven weer kunnen inzetten. In het theater maken leerlingen kennis met alle vormen van podiumkunsten.
Vondelpark Openluchttheater Muziek, theater, dans cabaret: Vondelpark Openluchttheater.
Our open air theater is THE Amsterdam cultural hotspot from May to September. May counts four festivals and every weekend from June to September youre welcome to attend all kinds of performances at the Vondelpark Open Air Theater: dance, live music, dutch cabaret, kids shows and classical music.
Posthuis Theater.
Cabaret van Jan Beuving en Lenette van Dongen; een avond met 200 amateurs TEGEARRE; een extra matinee van De Kleine Zeemeermin; en het toneelstuk Eeen verre pijn in het thema van 4 mei van het Mini Theater Friesland. Game of Fean.
Zuiderstrandtheater.
In september gaat in het Zuiderstrandtheater LIBI van Ryan Djojokarso in première. Een voorstelling over het leven van Surinamers in Nederland. Met dans en live muziek. Grenzeloos theater in Explore Festival. Speel mee in Sprookjessprokkelaar De Musical samen met je opa of oma!
Theater aan het Vrijthof: Home.
Theater technische dienst /. Theater zakelijk 187. Theater zakelijk /. Theater te huur /. Privacy statement /. Route Locaties /. Organisatie afdelingen /. bericht geplaatst op 25.03.2019 BIJGEBOEKT: EERBETOON AAN DRS. P DOOR ERIK VAN MUISWINKEL /. bericht geplaatst op 18.03.2019 AINSI IN APRIL: BIJZONDERE VROUWEN /.
Communicatie en Leidinggeven Trainingsaanbod Theater in Bedrijf.
Aanbod voor alle leidinggevenden in het ziekenhuis: Een Groot uur AMC! Theaterscènes door Theater in Bedrijf van ongeveer 20 minuten en daarna discussie. Over themas als klantgericht werken, time management, de overdracht tussen ziekenhuis en huisarts en slecht nieuws brengen.
Home Parade rondreizend theaterfestival.
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Stadsschouwburg De Harmonie.
Op de boerderij waar het avontuur speelt is geen spoor te bekennen van alle dieren. De kinderen mogen helpen ze te vinden. Met vrolijke liedjes en een klompendans! Ranja en Rozijntjes theater voor de allerkleinsten: altijd een leuke extra activiteit, schminken en natuurlijk lekkere ranja en rozijntjes.

Contacteer ons