Zoeken naar Gasthuis Theater

Gasthuis Theater
WKZ Musicalclub Het WKZ.
The future is now. Tijdens de lessen maken jullie op basis van jullie eigen ideeën de voorstelling The future is now. Dit doen jullie door het combineren van theater, dans, zang, muziek en filmfragmenten. De lessen worden door professionele theater, dans en zangdocenten.
Het Filiaal theatermakers Jeugdtheatergezelschap uit Utrecht.
Maar dan hebben we wel de hulp van ons publiek nodig, want hoe meer stemmen hoe meer kans! Ga naar de stemsite. Lees meer Theater is Live. Er is een platform online met alle voorstellingen voor families handig bij elkaar verzameld: Theater is Live!
Kindertheater Wilhelmina Kinderziekenhuis UMC Utrecht.
Na de opname op Pelikaan. In deze zaal wordt elke woensdagmiddag een activiteit georganiseerd, zoals bingo, taarten maken, spelletjesmiddagen, maar ook theater, dans en muziekvoorstellingen. De tribunes zitten in de wand verstopt. Als er een voorstelling is, worden ze te voorschijn getoverd.
Theater A La Carte.
Nu ook met scènes voor de medewerkers van de SEH. Theater A la Carte speelt ook een aantal vaste voorstellingen, voor medewerkers in de ouderenzorg en voor mensen met een verstandelijke beperking. Theater op maat. Klik hier voor informatie over en voorbeelden van theater op maat.
The Tragedy of Slaughtervaart Theater.
Gebouwd als open en voor iedereen toegankelijk gezondheidscentrum midden in een nieuwe volkswijk, was het Slotervaartziekenhuis in de jaren zeventig een toonbeeld van vooruitgangsgeloof en gelijkheidsdenken. Een ziekenhuis waar het niet om geld of efficiency maar om mensen moest draaien.
Akoestiek in het ziekenhuis Your Sense.
Akoestische materialen lossen dit probleem op. Uiteraard wordt er bij de inrichting van een ziekenhuis rekening gehouden met de strenge hygiënische voorschriften. Geluid in het klaslokaal Soundfield. Geluid in bioscoop en theater. Geluid in spreekkamer en vergaderzaal. Geluid aan de balie.
Stadsschouwburg De Harmonie.
Op de boerderij waar het avontuur speelt is geen spoor te bekennen van alle dieren. De kinderen mogen helpen ze te vinden. Met vrolijke liedjes en een klompendans! Ranja en Rozijntjes theater voor de allerkleinsten: altijd een leuke extra activiteit, schminken en natuurlijk lekkere ranja en rozijntjes.
home Musis en stadstheater.
Op zaterdag 1 februari 2020 komt Giovanca naar Musis met haar ode aan Diana Ross. In de show neemt Giovanca je mee langs alle periodes uit het leven van Diana Ross. Zowel The Supremes als haar succesvolle solocarrière komen aan bod.
Het Beatrix Kinderziekenhuis.
Kom je voor een polikliniek, dan blijf je op de begane grond. Toch hebben de poliklinieken ook nummers; huisnummers. De huisnummers zijn Poortweg 14 en 15. Ook kun je letten op het theater met de grote gekleurde puntmuts' bij de ingang.
Communicatie en Leidinggeven Trainingsaanbod Theater in Bedrijf.
Aanbod voor alle leidinggevenden in het ziekenhuis: Een Groot uur AMC! Theaterscènes door Theater in Bedrijf van ongeveer 20 minuten en daarna discussie. Over themas als klantgericht werken, time management, de overdracht tussen ziekenhuis en huisarts en slecht nieuws brengen.
Theater de Veste Facebook.
Actueel Theater de Veste. Grijp uw beste kameraden bij elkaar en vorm uw droomteam: de strijd der titanen gaat aanbreken bij de De Grote Eindejaarsquiz 2016 op 27 december aanstaande in Theater de Veste. Theater de Veste. 6 december om 1031.:
Ziekenhuis theater, hoe het begon Stichting Gilat.
Dankzij vele donateurs en sponsoren is het Gilat Theater eind 2015 als onderdeel van het nieuwe Emma Kinderziekenhuis AMC door koning Willem-Alexander, geopend. De Stichting Gilat geeft ook voorstellingen in het VUmc en in het Sophia Kinderziekenhuis. Vanaf najaar 2018 starten we bovendien met voorstellingen in het nieuwe Prinses Maxima Centrum in Utrecht.

Contacteer ons