Zoeken naar heerlen stadsschouwburg

heerlen stadsschouwburg
Bushalte Theater, Heerlen 9292.nl.
Tijd Richting Perron Reisdetails. Bus 23 Richting Heerlen Zuyderland MC. Bus 55 Richting Heerlen. Bus 55 Richting Gulpen via Ubachsberg. Bus 20 Richting Heerlen Station. Bus 20 Richting Kerkrade Bleijerheide. Bus 44 Richting Aachen Elisenbrunnen. Bus 21 Richting Heerlen Station.
Theater Heerlen Heerlen.
Theater Heerlen, vroeger Stadsschouwburg Heerlen, is het grootste theater van de stad Heerlen. Het theater valt onder de overkoepelende organisatie Parkstad Limburg Theaters en maakt sinds 1999, samen met het Theater Kerkrade in Kerkrade, deel uit van deze organisatie. Kosteloos te leen.
Theater Heerlen alle theaters en theatervoorstellingen.
Parkstad Limburg Theaters Heerlen. Het prachtige theater Parkstad Limburg Theaters Heerlen vindt u aan het Burgemeester van Grunsvenplein. Vroeger heette het theater Stadsschouwburg Heerlen, en het is het grootste theater van de stad Heerlen. Sinds 1999 maak het samen met het theater in Kerkrade deel uit van de Parkstad Limburg Theaters groep.
Stadsschouwburg Rijckheyt.
Dieteren, S, De schouwburg in de Klompstraat 1925-1961: onderzoek naar het ontstaan en de ontwikkeling van de eerste Heerlense schouwburg, Amsterdam 1989Doctoraalscriptie Universiteit van Amsterdam. Pasing red, Stadsschouwburg Heerlen 25 jaar, Heerlen 1986. Theaters in Nederland sinds de zeventiende eeuw.
Theater Heerlen Wikipedia.
Destijds nog als Stadsschouwburg Heerlen. Portaal Kunst Cultuur. Theater Heerlen, vroeger Stadsschouwburg Heerlen, is het grootste theater van de Nederlandse stad Heerlen en Parkstad Limburg en maakt sinds 1999 samen met het Theater Kerkrade in Kerkrade deel uit van de groep Parkstad Limburg Theaters.
Parkstad Limburg Theaters Parkstad Limburg Theaters.
Wij hechten veel waarde aan het luisteren naar onze gasten, maar vooral ook: het continu werken aan de beste beleving in ons theater. Onze bezoekers beoordelen onze voorstellingen gemiddeld met een 8.6! Burgemeester van Grunsvenplein 145. 6411 AS Heerlen. 1100: 1700: uur.

Contacteer ons