Meer resultaten voor schouwburg arnhem adres

schouwburg arnhem adres
Stadstheater Arnhem in Arnhem Plattegrond, foto's' en algemene informatie Musicalweb.nl.
In 1937 begint de bouw en in oktober 1938 wordt de schouwburg geopend door de Burgemeester. In 1978, 1987 en 2006 wordt de schouwburg verbouwd, en wordt er onder meer een nieuwe kleine zaal gebouwd, en wordt de entree verplaatst. Tot 2015 heette het gebouw Schouwburg Arnhem. Adres en contactgegevens.
Schouwburg Arnhem Theaternetwerk.
Schouwburg Arnhem was de eerste schouwburg in Nederland die in 1978 een nieuwgebouwde kleine zaal vlakke vloer aan het traditionele lijsttheater toevoegde, om ruimte te kunnen geven aan de nieuwe theatervormen die zich in de jaren 70 ontwikkelden. Als gevolg daarvan is door de toenmalige schouwburgdirectie in 1985 de theaterwerkplaats InDependance opgericht.
Stadstheater Arnhem bij Eventim.nl Dé online ticketshop.
Adres: Stadstheater Arnhem. Velperbinnensingel 10, 6811 BP Arnhem. Aankomst met openbaar vervoer. Stadstheater Arnhem is vanaf het Centraal Station Arnhem te bereiken met de volgende stadsbussen.: Lijn 1 richting Duifje. Lijn 5 richting Presikhaaf. Lijn 6 richting Elsweide/HAN. Lijn 7 richting Geitenkamp; alleen Musis Sacrum. Daarnaast kan je vanaf het station ook gebruik maken van de volgende streekbussen.: Lijn 14 richting Nijmegen Brakkenstein. Lijnen 31, 32 en 33 richting Nijmegen Centraal Station. Lijnen 60 en 61 richting Zevenaar. Lijn 62 richting Duiven Schapenweide. Voor het Stadstheater stapt u uit bij de halte Schouwburg.
Parkeerterrein Stadstheater Arnhem.
Parkeerterrein Stadstheater Arnhem. Parkeren bij de Schouwburg van Arnhem? Parkeertarieven Parkeerterrein Stadstheater Arnhem. Het tarief van dit Parkeerterrein in Arnhem is 285, /u Meer informatie over parkeren in Arnhem. Adres Parkeerterrein Stadstheater voorheen Schouwburg. 6811 BV Arnhem Parkeertarieven Parkeerterrein Stadstheater Arnhem.
Stadstheater Arnhem Arnhem.
Samen met het Ensemble voor de Jeugd brengen zij jaarlijks 5 premières uit in Arnhem Stadstheater Arnhem was de eerste schouwburg in Nederland die een nieuwgebouwde kleine zaal met een vlakke vloer aan het traditionele lijsttheater toevoegde in 1978. Dit werd gedaan om ruimte te maken voor de nieuwe theatervormen die zich in de jaren 70 ontwikkelden.

Contacteer ons