Meer resultaten voor schouwburg arnhem reserveren

schouwburg arnhem reserveren
Programma Posttheater.
Stadstheater Arnhem bij Eventim.nl Dé online ticketshop.
Je kunt je tickets maar voor een bepaalde tijd reserveren. De resterende tijd wordt tijdens het bestelproces getoond. Ticket extra tickets. Velperbinnensingel 10, 6811 BP Arnhem. Vind ik leuk deel. Klik op de button om de content te delen. In dit geval wordt de data alleen verstuurd als je dat zelf wilt. Activeer de social media-functies. Deactiveer hier de social media-functies. Alle evenementen weergeven. Save The Earth. 23-11-18 / 2015: uur. Koop hier je tickets voor deze spectaculaire muziektheatershow over het leven en de laatste woorden van Wubbo Ocke. Beschikbaar Tickets vanaf 3345., Adres: Stadstheater Arnhem. Velperbinnensingel 10, 6811 BP Arnhem. Aankomst met openbaar vervoer. Stadstheater Arnhem is vanaf het Centraal Station Arnhem te bereiken met de volgende stadsbussen.: Lijn 1 richting Duifje. Lijn 5 richting Presikhaaf. Lijn 6 richting Elsweide/HAN. Lijn 7 richting Geitenkamp; alleen Musis Sacrum. Daarnaast kan je vanaf het station ook gebruik maken van de volgende streekbussen.: Lijn 14 richting Nijmegen Brakkenstein. Lijnen 31, 32 en 33 richting Nijmegen Centraal Station. Lijnen 60 en 61 richting Zevenaar. Lijn 62 richting Duiven Schapenweide. Voor het Stadstheater stapt u uit bij de halte Schouwburg.
Posttheater Het cabaretpodium van het Oosten.
Het telefonisch of via mail reserveren van kaarten is niet mogelijk. Hamburger menu in het Posttheater. Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijke Bio Hamburger of Vegaburger met ambachtelijke frites in het restaurantgedeelte van onze sfeervolle Foyer. POSTTHEATER OP TWITTER. Tweets van @PosttheaterUIT. Rosendaalsestraat 27, 6824 CA ARNHEM.
Contact en openingstijden.
We zitten op 150 meter afstand van het Stadstheater Arnhem schouwburg en Musis Sacrem. Reserveren vinden we fijn! En graag telefonisch! We zijn dagelijks bereikbaar vanaf 11 uur. Naast bovenstaande openingstijden zijn we in overleg open op maandag, dinsdag of woensdag voor besloten feesten vanaf 20 personen.
Stadstheater, Arnhem TheaterReserveringen.
Een jaar lang waren ze alleen te zien in het succesvolle tv-programma De Kwis, maar nu kunt u ook weer in het theater genieten van dit virtuoze cabaretduo. 29 maart 2019. Stadstheater, Arnhem, Velperbinnensingel 10. Arnhem, Gelderland 6811 BP Nederland Google Maps.
Stadstheater Arnhem Arnhem.
Samen met het Ensemble voor de Jeugd brengen zij jaarlijks 5 premières uit in Arnhem Stadstheater Arnhem was de eerste schouwburg in Nederland die een nieuwgebouwde kleine zaal met een vlakke vloer aan het traditionele lijsttheater toevoegde in 1978. Dit werd gedaan om ruimte te maken voor de nieuwe theatervormen die zich in de jaren 70 ontwikkelden. Als gevolg hiervan is door de toenmalige schouwburgdirectie een theaterwerkplaats genaamd InDependance opgericht in 1985. Sinds augustus 2001 is deze theaterwerkplaats gehuisvest in Theater aan de Rijn onder de naam Theaterwerkplaats Generale Oost'.Stadstheater' Arnhem heeft een grote theaterzaal, die beschikt over 750 stoelen. Ook heeft het twee kleine zalen met respectievelijk 200 en 60 stoelen. Verder heeft Stadstheater Arnhem diverse foyers en een theatercafé. Rolstoelplaatsen kunt u reserveren via het bespreekbureau.

Contacteer ons