Resultaten voor stadsschouwburg heerlen programma

stadsschouwburg heerlen programma
Theater Heerlen Theaters en voorstellingen in Heerlen.
Theater Heerlen heette vroeger Stadsschouwburg Heerlen en is het grootste theater van de stad. Sinds 1999 maakt het deel uit van Parkstad Limburg Theaters, de plek voor podiumkunsten in Limburg. Het Cultuurhuis Heerlen is het oudste cultuurhuis in Heerlen waarvan het monumentale pand stamt uit 1921. Het theaterprogramma is met onder andere muziek, toneel, cabaret en dans zeer gevarieerd. Maar in het verleden diende het gebouw vele andere doelen; het was onder andere een onderkomen voor buurt, muziek en sportverenigingen, de plek voor nationale feesten van Poolse en Sloveense gastarbeiders en een goede locatie voor amateurtheater en carnavalsactiviteiten. Poppodium Nieuwe Nor. Nieuwe Nor is het poppodium van de euregionale popcultuur en biedt een programma met vele concerten dance-activiteiten.
Parkstad Limburg Theaters Parkstad Limburg Theaters.
Wij hechten veel waarde aan het luisteren naar onze gasten, maar vooral ook: het continu werken aan de beste beleving in ons theater. Onze bezoekers beoordelen onze voorstellingen gemiddeld met een 8.6! Burgemeester van Grunsvenplein 145. 6411 AS Heerlen. 1100: 1700: uur.
Theater Heerlen alle theaters en theatervoorstellingen.
Parkstad Limburg Theaters Heerlen. Het prachtige theater Parkstad Limburg Theaters Heerlen vindt u aan het Burgemeester van Grunsvenplein. Vroeger heette het theater Stadsschouwburg Heerlen, en het is het grootste theater van de stad Heerlen. Sinds 1999 maak het samen met het theater in Kerkrade deel uit van de Parkstad Limburg Theaters groep.
Programma Parkstad Limburg Theaters Parkstad Limburg Theaters.
Opera / Operette. Uit de Regio. Podia in de regio. Series Festivals Bijboekingen Avontuurtjes. Burgemeester van Grunsvenplein 145. 6411 AS Heerlen. 1100: 1700: uur. 1800: 2100: uur. 1100: 1400: uur. 31 045-571 66 07. Te bereiken gedurende openingstijden Theater Heerlen.
Uit in Heerlen: Parkstad Limburg Theater Heerlen, 25 november tot en met 1 december Heerlen.
Volgend bericht Poppodium NIEUWE NOR: programma van 26 november tot en met 2 december. onze facebook pagina. onze twitter pagina. Parkstad Limburg Theater Heerlen. Een greep uit het programma van Parkstad Limburg Theater Heerlen van komende week: Vrijdag 25. Parkstad Limburg Theaters, programma.
Theater, Heerlen TheaterReserveringen.
Heerlen, Limburg 6411 AS Nederland Google Maps. Na de succesvolle theatershow Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop, die in meer dan honderd theaters is gespeeld, komt de flamboyante tv-persoonlijkheid met een nieuw programma over zijn passie: de blues.
Parkstad Theater Heerlen Burg. van Grunsvenplein 145 Concerten Theater.
Veel plezier bij het Parkstad Theater Heerlen! Beschikbare Parkstad Theater Heerlen Tickets. Za 30-06-2018 1330: Freek Vonk Live op Wereldreis. Parkstad Theater Heerlen Heerlen. Zo 26-08-2018 2000: Einst├╝rzende Neubauten. Parkstad Theater Heerlen Heerlen. Wo 31-10-2018 2030: Level 42. Parkstad Theater Heerlen Heerlen.
Parkstad Limburg Theaters Heerlen en Kerkrade MaastrichtNet cultuuragenda Maastricht e.o.
Theaters Heerlen en Kerkrade. De" Stadsschouwburg Heerlen zal een voorhoedefunctie vervullen bij de ontwikkeling van tal van activiteiten op cultureel gebied en op deze wijze intensief meewerken aan de profilering van Heerlen als stad waar het goed toeven is" aldus oud-burgemeester Piet van Zeil in een speciale uitgave, ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van de Stadsschouwburg Heerlen aan het Burgemeester van Grunsvenplein in 1991.
Programma Parkstad Limburg Theaters Parkstad Limburg Theaters.
In Parkstad Limburg Theaters beleef je muziek voorstellingen zittend in een theaterstoel, maar ook sta concerten in de LIMBURGzaal. Elk seizoen staat ons programma garant voor een internationaal topaanbod van artiesten. Liefhebbers van onder andere pop, rock, muziek show, jazz, world, blues, roots, kortom bijna alle muzikale smaken kunnen hun helden bij ons ontmoeten en nieuw talent ontdekken. Nederlandse acts als Kensington, Typhoon en Jett Rebel en internationale toppers als Joe Satriani, Tindersticks en Kaiser Chiefs stonden al voor een uitverkochte zaal. Ook de festivals Southern Blues Night en JazzOut zijn jaarlijkse hoogtepunten. U kunt bij Parkstad Limburg Theaters terecht voor al uw muziekkaarten op het gebied van popconcerten, muziektheater, show, opera, jazz, blues of andere theatervoorstellingen. Bestel uw kaartjes muziek gemakkelijk en snel online. Indien u in het bezit bent van een Pc, tablet of mobiele telefoon kunt u via onze website eenvoudig uw muziekkaarten bestellen. Liever uw kaarten aan de kassa kopen? Ook geen probleem. Voor actuele openingstijden kunt u onze website raadplegen. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd uw muziekkaarten telefonisch bestellen. Wij staan u graag te woord! Burgemeester van Grunsvenplein 145. 6411 AS Heerlen.
Programma Parkstad Limburg Theaters Parkstad Limburg Theaters.
Dans / Ballet. Jeugd / Familie. Musical / Show / Circus. Muziek / Muziektheater. Opera / Operette. Uit de Regio. Podia in de regio. Series Festivals Bijboekingen. Programma Theater Heerlen. Burgemeester van Grunsvenplein 145. 6411 AS Heerlen. 1100: 1700: uur.

Contacteer ons