Zoeken naar stadsschouwburg heerlen

stadsschouwburg heerlen
Theater Heerlen in Heerlen Plattegrond, foto's' en algemene informatie Musicalweb.nl.
Het theater in Heerlen is het grootste theater van Limburg en maakt sinds 1999 samen met Theater Kerkrade deel uit van de groep Parkstad Limburg Theaters. Het theater beschikt over drie zalen waarvan de RABOzaal de grootste capaciteit heeft met 1057 stoelen.
Theater Heerlen alle theaters en theatervoorstellingen.
Parkstad Limburg Theaters Heerlen. Het prachtige theater Parkstad Limburg Theaters Heerlen vindt u aan het Burgemeester van Grunsvenplein. Vroeger heette het theater Stadsschouwburg Heerlen, en het is het grootste theater van de stad Heerlen. Sinds 1999 maak het samen met het theater in Kerkrade deel uit van de Parkstad Limburg Theaters groep.
Theater Heerlen Heerlen.
Theater Heerlen, vroeger Stadsschouwburg Heerlen, is het grootste theater van de stad Heerlen. Het theater valt onder de overkoepelende organisatie Parkstad Limburg Theaters en maakt sinds 1999, samen met het Theater Kerkrade in Kerkrade, deel uit van deze organisatie. Kosteloos te leen.
Theater Heerlen Wikipedia.
Destijds nog als Stadsschouwburg Heerlen. Portaal Kunst Cultuur. Theater Heerlen, vroeger Stadsschouwburg Heerlen, is het grootste theater van de Nederlandse stad Heerlen en Parkstad Limburg en maakt sinds 1999 samen met het Theater Kerkrade in Kerkrade deel uit van de groep Parkstad Limburg Theaters.
Parkstad Limburg Theaters Parkstad Limburg Theaters.
Wij hechten veel waarde aan het luisteren naar onze gasten, maar vooral ook: het continu werken aan de beste beleving in ons theater. Onze bezoekers beoordelen onze voorstellingen gemiddeld met een 8.6! Burgemeester van Grunsvenplein 145. 6411 AS Heerlen. 1100: 1700: uur.

Contacteer ons