Top 10 actieve uitjes voor mannen

Hebben jullie binnenkort een vrijgezellenfeest, een vriendenweekend of gewoon een vrije dag met jouw vrienden? En ben zijn jullie op zoek naar actieve uitjes om te doen? Dan ben je op de juiste plek. Wij hebben namelijk tien actieve uitjes voor jullie op een rijtje gezet waar de jongens zich van de mannen gaan onderscheiden.

1.     Paintballen/ Airsoft

Misschien niet het origineels uitje, maar dat maakt het er niet minder gaaf om. Als iedereen fanatiek meedoet, wordt het paintballen een flink actieve dag. In ieder vriendengroep zullen er genoeg fanatiekelingen tussen zitten en waarschijnlijk staan er nog wel een paar rekeningen open. Paintballen is de gelegenheid om erachter te komen wie je allemaal kunt vertrouwen en wie je de volgende keer beter bij zijn vriendin achter kunt laten.

2.     Motorcrossen/ Quad rijden

Allemaal je eigen crossmotor, je eigen motorpak aan en gaan over de modderige racetrack. Eerlijk is eerlijk, het eerste rondje gaat het misschien wat glibberen worden en ben je al blij als je zonder te vallen de finish haalt. Maar na een paar rondjes heeft iedereen de smaak te pakken en dan gaat het feest pas echt beginnen. Want wie van jullie durft het aan om vol gas te geven over de motorcrossbaan? En wie van jullie kan maar beter zijn vriendin laten rijden de komende tijd?

Motorcross uitje

3.     Eigen kroegentocht organiseren

Vinden jullie het leuk om op stap te gaan en een nieuwe stad te ontdekken? Dan is een eigen kroegentocht in een nieuwe stad het perfecte actieve mannenuitje. Door je eigen kroegentocht te organiseren kun je geheel je eigen regels bepalen en wanneer je door gaat naar de volgende plek. Daarnaast heb je de kans om het nachtleven van een stad te ontdekken.

4.     Skydiven voor de echte mannen

Skydiven is toch wel het actieve uitje waarvan je de hoogste adrenaline krijgt. Is dit nou altijd één van de items geweest om jouw bucket list? Waarom doe je het niet met je vrienden? Voor vele wordt deze activiteit steeds maar uitgesteld en er wordt nooit echt een datum vastgelegd. Terwijl je meer dan genoeg mogelijkheden hebt in Nederland om te skydiven. Pak daarom die kans en maak er een onvergetelijke dag van.  

Actief uitje man skydiven

5.     Skiën of snowboarden in indoor hall

Zijn jullie echt wintersportliefhebbers? Waarom ga je dan niet skiën of snowboarden in een indoor hall? Dit is de perfecte plek om het apr ski gevoel weer omhoog te krijgen. Naast dat het ongelooflijke kick geeft om hard van de baan naar beneden te gaan, kun je ook nog je de gaafste tricks te laten zien. Daarna zijn er vaak nog genoeg mogelijkheden om met zijn allen een lekker drankje te doen.

6.     Survivalbaan om uithoudingsvermogen te testen

Het is loodzwaar, maar het geeft je dan ook zeer voldaan gevoel. Een survivalbaan overleven. Alle spieren in je lichaam gaan getest worden, het gaat afzien worden, maar wat ga je blij zijn als je het gedaan hebt. Dit is de ultieme teambuilding activiteit. Eis allemaal van elkaar het maximale om het beste resultaat behalen en laat nooit een man achter. 

Mannen uitje survivalbaan

7.     Zelf unieke sporten uitproberen

Zijn er nou sporten die je ooit eens op tv hebt gezien, maar nooit de kans hebt gehad om ze zelf uit te voeren? Dit is je kans! Denk eens terug alle gekke wereldkampioenschappen die worden gehouden, alle gekke sporten die Red Bull organiseert of grappige sporten die je ziet op de Olympische spelen. Misschien is er wel een organisatie in Nederland die deze sport al uitvoert en jullie alleen hoeven aan te sluiten. Mocht dat nou niet lukken, misschien is het zelfs mogelijk om dat actieve uitje zelf te  organiseren.

8.     Offroad rijden

Met een buggy, auto of ander voertuig crossen door de bossen? Het kan allemaal in Nederland. Op speciale plekken zijn er vaak gehele gebieden of parcoursen afgezet voor het offroad rijden. Met een gehele groep krijgen jullie de kans om eens flink door de modder heen te rijden.

Actief uitje offroad rijden

9.     Stuntman voor een dag

Zijn jullie met de vriendengroep echte film en serieliefhebbers? En wil je een kijkje krijgen in de filmwereld? Er worden meerdere cursussen aangeboden in Nederland waar jij een gehele dag als stuntman kan werken. Je leert daar de fijne kneepjes van het vak en mag ook zelf veel uitproberen. Dit uitje is zeker niet vergelijkbaar met eerdere uitjes.  

10. Feesten op een festival

Hebben jullie allemaal dezelfde muzieksmaak? Met zijn allen naar een festival gaan is de gelegenheid om flik actief los te gaan. Je kunt helemaal je eigen gang gaan, nieuwe mensen kennen en er is altijd genoeg te beleven op een festival. Tijdens een mooie zomerse dag is het heerlijk om op een buiten festival terrein rond te lopen. Dit gevoel hoeven we niet meer aan je uit te leggen.

Hierbij onze tien tips van actieve uitjes voor mannen. Maak er vooral een gezellige dag van en drink er een biertje op aan het eind van de dag. Door steeds met nieuwe ideeën te blijven komen wordt de traditie in stand gehouden. Veel plezier!