Autovakantie max 500 km

Willen jullie graag op autovakantie, maar maximaal 500km rijden? Geen probleem! Wij hebben tien leuke plekken voor jullie opgezocht waar jullie zeker een onvergetelijke vakantie gaan hebben. Voor de variatie benoemen we zowel grote steden, regio’s, kustplekken en natuurgebieden. De kilometers die je ziet bij iedere autovakantie bestemming zijn overigens berekent vanuit Utrecht.

Stedelijke vakantie naar Parijs (476 km)

Parijs is de eerste grote stad die we hier benoemen en het is dan ook meteen een wereldbekende stad. De stad van de liefde kent tal van schitterende gebouwen met een rijke historie en je kunt er gemakkelijk dagen doorheen lopen. Aangezien je toch met de auto bent, kun je ook meer dan genoeg uitjes rondom Parijs doen.

Autovakantie Le Toquet

Strandvakantie Le Toquet in Noord-Frankrijk (343 km)

In deze regio liggen tal van natuurgebieden, dorpjes, vissersplaatsen en stranden waar je helemaal tot rust kan komen. Deze regio is zeer geliefd onder vakantiegangers aangezien de mogelijkheden zeer groot zijn. Je kunt ook schitterend ver weg kijken en bij zeer goed weer zelfs Engeland zien vanaf de kust.

Autovakantie Texel

Strandvakantie op Texel (139 km)

Bij een gedeelte van Nederland is Texel zeer populair. Het is lekker rustig, mooi dichtbij en je kunt nog steeds genieten van de Nederlandse gebruiken. Daarnaast kun je gemakkelijk de andere eilanden bezoeken via verschillende dagjes weg.

Autovakantie Heidelberg

Stedelijke vakantie Heidelberg (468 km)

Deze prachtige Duitse stad was vroeger een universiteitsstad. Hoewel het centrum zeer sfeervol is, is Slot Heidelberg het hoogtepunt. Het is leuk om te zien dat vandaag de dag nog steeds genoeg leven in deze historische stad zit.

Autovakantie Monschau

Het dorpje Monschau (234 km)

Voor het typische Duitse plaatje raden wij Monschau aan. Het dopje bevindt zich in een groene vallei en alle huisjes zijn ouderwets ontworpen. Het is zowel aan te raden om een terrasje te pakken in een van de vele straten als het dorpje van bovenaf te bezichtigen.

Autovakantie Luxemburg

Luxemburg bezoeken (329 km)

Luxemburg is een van de kleine landen ter wereld, maar dat beteken niet dat je er gaat vervelen. Het is er heerlijk rustig op de straten, de natuurgebieden zijn uitgestrekt en er zijn tal van campings. Je kunt gemakkelijk vanuit een iedere dag de auto pakken om Luxemburg te ontdekken.

Autovakantie Moezel

Het dorpje Moezel (434 km)

De Duitse rivier de Moezel is zeer geliefd door de groene natuur, de grote rivier en de rijke historie. Langs de rivier staan tal van leuke kleine dorpjes waar je in alle rust doorheen kan lopen. Daarnaast ligt de revier in de buurt van Frankrijk en dat zie je ook terug aan de grote wijngaarden.

Autovakantie Brussel

Stedelijke vakantie Brussel (171 km)

Vaak vergeten we hoe mooi en hoe gezellig België eigenlijk is. Deze grote stad kent ook weer een rijke historie, leuke straten en genoeg dagtripjes rondom die er zijn te doen. De stad is ook over de afgelopen jaren een stuk Internationaler geworden.

Autovakantie Hoge Kempen

Nationaal Park Hoge Kempen (189 km)

Officieel gezien is dit park het enige natuurpark van Vlaanderen. Met ruim 200 kilometer aan wandelpaden kun je hier gemakkelijk meerdere dagen kilometers afleggen. Daarnaast is deze plek ook populaire bij mountainbikers en paardrij liefhebbers.

Op vakantie in Nederland

Wil je nou echt dicht bij huis blijven? Waarom verblijf je niet een vakantie in Nederland? We hebben genoeg grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. We meerdere kustplaatsen zoals Egmond aan zee, Zandvoort en Bergen aan Zee. We hebben meerdere natuurgebied zoals de Veluwe, Strabrechtse Heide en de Loonse duinen. En dan vergeten we nog tal van uitjes, kerken, dorpjes en historische plaatsen te benoemen.

Scheidingsteken

Hopelijk heeft onze lijst met 10 vakantiebestemmingen binnen 500 kilometer jou een stukje verder geholpen. Profiteer van die auto en als je eenmaal een gebied hebt uitgezocht, doe dan goed onderzoek naar welke omringende plaatsen je een uitje kunt maken.